x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához. További információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Ajanlat012_large
middle_star_badge
20 %

Bővebben a "MARANI grúz borkülönlegességek! 12 típus közül választhatsz" ajánlatról

MARANI grúz borkülönlegességek 1.431 Ft-tól, akár 20% kedvezménnyel! Rendelj több palackkal, készíts egy-egy válogatást ismerőseid számára is!

  • 12 minőségi bor közül választhatsz
  • fehér és vörösborok (száraz / félszáraz / félédes)
  • 0,75 dl / palack
  • a száraz fehértől a félédes vörösig
  • részletes jellemzőket a termék kiválasztásánál találsz

A MARANI asztali borok, a Telavuri termékcsalád kifejezetten a mindennapi borok kritériumainak való megfelelését szolgálja, melyeket rendszerint a hagyományos Kakheti ünnepségeken fogyasztanak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a helyi élelmiszerek sokféleségéhez, a fűszeres bablevestől a nyárson készült fogásokig.

A bor nem csupán alkohol, több annál: kultúrája van és a minőségi borok feledhetetlen élményt nyújthatnak. Gondoskodj róla, hogy egy közelgő családi összejövetelen vagy akár karácsonykor grúz borokkal kínálhasd meg vendégeidet!

Éld át az igazi, minőségi grúz borok egyedülálló ízélményét!

Koccints velem!

Fontos tudnivalók
A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 8. munkanaptól, 30 napon keresztül váltható be.
Kiszállítással és átvétellel kapcsolatos tudnivalók

Házhoz szállítás esetén a kuponnal további teendőd nincs, a vásárlástól számított 10 munkanapon belül kézhez kapod a terméket. A házhoz szállítás díja 1.490 Ft.

Személyes átvétel esetén a kinyomtatott kupont vidd magaddal!

Kérjük, válassz!
01_middle
middle_star_badge
20 %

Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félédes, fehér
Alkohol tartalom: 12%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi szőlőből, túlnyomórészt Rkatsiteliből áll, mely az Alazani folyó jobb partján terem. Könnyű szalmaszínű bor, finom gyümölcsös illatokkal és kellemes ízzel, frissítő finomsággal.

 
1.790 Ft helyett
1.431 Ft
02_middle
middle_star_badge
20 %

Szőlőfajta: helyi, fehér szőlő
Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félszáraz, fehér
Alkohol tartalom: 12%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi szőlőből, túlnyomórészt Rkatsiteliből áll, mely az Alazani folyó mindkét partján terem A bor könnyű szalma színű. Az édesség és a savanyúság könnyű érintésével egyszerre ad enyhe és friss ízvilágot.

 
1.790 Ft helyett
1.431 Ft
03_middle
middle_star_badge
20 %

Szőlőfajta: helyi, fehér szőlő
Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félédes, fehér
Alkohol tartalom: 11.5%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi szőlőből, túlnyomórészt Rkatsiteliből áll, mely az Alazani folyó mindkét partján terem. A bor könnyű szalma színű. Az édesség és a savasság szép egyensúlya megőrzi élettartamát, és harmonikus, kellemes ízvilágot biztosít.

 
1.790 Ft helyett
1.431 Ft
04_middle
middle_star_badge
20 %

Szőlőfajta: helyi, vörös
Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: száraz vörös
Alkohol tartalom: 12.5%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi vörös szőlőből, túlnyomórészt Saperaviból áll, mely az Alazani folyó mindkét partján terem. Sötét rubinvörös bor, finom feketeribizli aromákat mutat, sima és bársonyos ízzel.

 
1.890 Ft helyett
1.511 Ft
05_middle
middle_star_badge
20 %

Szőlőfajta: helyi, vörös
Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félszáraz, vörös
Alkohol tartalom: 12%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi szőlőből, túlnyomórészt Saperaviból áll, mely az Alazani folyó mindkét partján terem. Sötét rubinvörös bor, finom feketeribizli aromákat mutat, sima és bársonyos ízzel.

 
1.890 Ft helyett
1.511 Ft
06_middle
middle_star_badge
20 %

Szőlőfajta: helyi, vörös szőlő
Eredet: Kakheti szőlőtermesztő régiója
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félédes, vörös
Alkohol tartalom: 11.5%

Ez a bor Kakheti Telavi régiójában hagyományos. A helyi szőlőből, túlnyomórészt Saperaviból áll, mely az Alazani folyó mindkét partján terem. Sötét rubinvörös bor, finom feketeribizli aromákat mutat, sima és bársonyos ízzel.

 
1.890 Ft helyett
1.511 Ft
07_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 100% Saperavi
Eredet: Kindzmarauli különleges szőlőtermesztő vidékéről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félédes, vörös
Alkohol tartalom: 11.5%

SZŐLŐTERMELÉS

A megérett szőlőszemek szüretelését október végén, november elején kézzel végzik. A fermentálás természetes élesztőgombák segítségével zajlik 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban. A szín és tannintartalom megőrzésével biztosítják a bor egyedi megjelenését. 5-7 nap után, mikor a fermentált bor eléri az ideális cukor arányt, a fermentációt hűtéssel megállítják, hogy megőrizzék a bor természetes illatát és frissességét. A palackozásig 0°C-on tárolják.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Lilás vörös.

Aromák: Fekete gyümölcsök fűszerekkel.

Ízvilág: Az ízletes szeder és a fekete cseresznye félék dominálják a kezdeti ízt. Élénk savassággal és édes gyümölcsös utóízzel folytatódik.

ÉTEL AJÁNLÁS

Desszertek, gyümölcsös sütemények, fűszeres, könnyed sajtok mellé ajánljuk. Fogyasztása 12-14°C-on javasolt.

 
3.890 Ft helyett
3.112 Ft
08_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 100% Saperavi
Eredet: Akhasheni különleges szőlőtermesztő vidékéről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: félédes, vörös
Alkohol tartalom: 11%
RÉSZLETEK
SZŐLŐTERMELÉS

A megérett szőlőszemek szüretelését október végén, november elején kézzel végzik. A fermentálás természetes élesztőgombák segítségével zajlik 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban. A szín és tannintartalom megőrzésével biztosítják a bor egyedi megjelenését. 5-7 nap után, mikor a fermentált bor eléri az ideális cukor arányt, a fermentációt hűtéssel megállítják, hogy megőrizzék a bor természetes illatát és frissességét. A palackozásig 0°C-on tárolják.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Sötétvörös.

Aromák: Gazdag, összetett gyümölcscsokor friss szamócával és cseresznyével.

Ízvilág: Fekete gyümölcs a szilva ölelésében, mely krémes, édes és kiegyensúlyozott ízeket kölcsönöz.

ÉTEL AJÁNLÁS

Desszertek, sütemények, zsíros házi sajtok mellé ajánljuk. Fogyasztása 12-14°C-on javasolt.

 
3.290 Ft helyett
2.631 Ft
10_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 70% Rkatsiteli , 30% Chardonnay
Eredet: 100% Kondoli szőlőültetvényeiről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: száraz, fehér
Alkohol tartalom: 13.5%
RÉSZLETEK
SZŐLŐTERMELÉS

A válogatott szőlőfürtök szőlőfajtánként külön, szeptember első napjaiban kézzel kerülnek szüretelésre. A leszüretelt szőlőfürtöket 4-6°C-ra hűtik és 8 órán át préselik pneumatikus présekkel. A fermentáció 14-15°C-on rozsdamentes acéltartályokban megy végbe. A két szőlőfajtát 3-4 hónapos külön érlelés után érlelik össze. Minimális szűrés és palackozás zárja a folyamatot.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Kristály fényes szalmaszínű.

Aromák: A sárga szilva, a körte, a birs és az őszibarack a fő alkotó.

Ízvilág: Tele érett sárga gyümölcsökkel, lágy és kiegyensúlyozott, savanyú utóízzel rendelkezik.

ÉTEL AJÁNLÁS

Magában, aperitifként, fehérhúsok és hal ételek mellé ajánljuk. Fogyasztása 10-12°C-on javasolt.

  Már csak 5 db!
2.290 Ft helyett
1.831 Ft
11_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 100% Saperavi
Eredet: 100%-ban Kondoli ültetvényeiről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: száraz, vörös
Alkohol tartalom: 13.5%
RÉSZLETEK
SZŐLŐTERMELÉS

A szőlő érését követően kézzel kerül szüretelésre. A fermentálás természetes élesztőgombák segítségével zajlik 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban. 8-10 nap után a bort leszűrik, majd átfejtik egy másik rozsdamentes acéltartályba malolaktikus fermentálásra. A bor egy kis részét 3-4 hónapig francia tölgyfahordóban érlelik, ezzel biztosítva a bor egyedi, komplex ízvilágát.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Mély, sötétvörös színű.

Aromák: Érett fekete cseresznye és feketeribizli aromák dominálnak.

Ízvilág: A húsos, zamatos szeder és a túlérett karneol cseresznye íze a szárított szilva jegyével. Az utóízt lágy és kerek, tiszta és érett tannin zárja.

ÉTEL AJÁNLÁS

Grillezett és füstölt húsok, különböző sajtok mellé ajánljuk. Fogyasztása 16-18°C-on javasolt.

 
2.990 Ft helyett
2.391 Ft
12_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 50% Saperavi, 50% Cabernet Sauvignon
Eredet: 100% Kondoli ültetvényeiről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: száraz, vörös
Alkohol tartalom: 13%
RÉSZLETEK
SZŐLŐTERMELÉS

A szőlőt érését követően kézzel szüretelik. A lágy derítés és préselés után a fermentáció 23-28°C-on rozsdamentes acéltartályokban történik. 8-10 napos kezelés után a bor letisztul, melynek 90%-át rozsdamentes acél-tartályokban, 10%-át francia tölgyfahordók-ban 4 hónapig érlelik. A folyamatot további 5 hónapos érlelés, szűrés és palackozás zárja.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Intenzív rubin, lila árnyalattal.

Aromák: Szeder, feketeribizli és érett cseresznye növényi jegyekkel.

Ízvilág: Fiatal és testes, sűrű édes gyümölcsökkel, lágy, mégis fűszeres, kiegyensúlyozott szedres utóízzel.

ÉTEL AJÁNLÁS

Sült sonka, kolbász és tésztaételek mellé ajánljuk. Fogyasztása 16-18 °C-on javasolt.

  Korlátozott darabszám
2.590 Ft helyett
2.071 Ft
09_middle
middle_star_badge
20 %

Összetétel: 100% Rkatsiteli
Eredet: 30% Kondoli szőlőültetvényeiről, 70% Kakheti Észak-nyugati részéről
Éghajlat: mérsékelt kontinentális
Bortípus: száraz, fehér
Alkohol tartalom: 12%
RÉSZLETEK
SZŐLŐTERMELÉS

A válogatott szőlőfürtöket szőlőfajtánként külön, szeptember elején kézzel szüretelik. A leszüretelt szőlőfürtöket 4-6°C-ra hűtik és 8 órán át pneumatikus présekkel préselik. A fermentáció 15-18°C-on rozsdamentes acél-tartályokban megy végbe. A fermentálás végeztével a bor átfejtésre kerül egy másik tartályba, enyhe szűrés után. Szüret után pár hónappal palackozzák.

BORKÓSTOLÁS

Szín: Könnyű szalmaszín.

Aromák: Őszi- és sárgabarack virágos jegyekkel.

Ízvilág: Világos és ropogós, sárga gyümölcsös íze visszaadja élénk savas és friss illatát.

ÉTEL AJÁNLÁS

Aperitifként, grillezett halak, saláták mellé ajánljuk. Fogyasztása 8-10°C-on javasolt.

 
1.790 Ft helyett
1.431 Ft
Elfogyott :(