Kérjük válassz az alábbi ajánlatok közül

Holm0282_altpic_1_middle
middle_star_badge
44 %

Unod már, hogy minden hám egyforma, és mindig ugyanazt látod, valahányszor lemész a kutyafuttatóba? Szeretnéd, ha a kutyád kitűnne a tömegből, ha már messziről látnák, hogy Hozzád tartozik? Vedd meg neki ezt K9es kutyahámot!

A K9-es kutyahámokat a professzionális felhasználóknak fejlesztették: kereső kutyáknak, segítő kutyáknak, rendőrkutyáknak, vadászkutyáknak – egyszóval munkakutyáknak.
Ezek olyan speciális hámok, amik extrém körülmények között is megállják a helyüket, strapabíróak, biztonságosak, ugyanakkor a kutyának kényelmesek, a gazdáknak praktikusak. Mert a professzionális felhasználóknak professzionális eszközökre van szükségük.

Az „egyszerű” felhasználók is megérdemlik a profi minőséget. A kutyád nem csak egy háziállat, hanem hű társad, barátod. Ő is megérdemli, hogy a legjobbat kapja.
Lehet, hogy nem munkakutya, lehet, hogy nem kell extrém körülmények között, komoly kihívásoknak megfelelnie, de attól még igenis kerülhet olyan helyzetbe, amikor fontos a hibátlan felszerelés.

  • A kutyád séta közben sokat húz? Akkor létfontosságú, hogy olyan hámon sétáltasd, ami nem a torkát terheli, hanem a mellkasán vezeti el az erőt, így nem fullad a kutya.
  • Szabadon szoktad engedni a parkban, vagy a kutyafuttatóban? Akkor fontos, hogy véletlenül se tudjon fennakadni egy bokorban, és bármilyen szorult helyzetből ki tudja húzni magát.
  • Télen is jártok sétálni? Akkor nélkülözhetetlen a strapabíró rögzítőcsat, ami fagypont alatt is bírja a gyűrődést, könnyen ki-be kapcsolható, mégis ellenálló az időjárással szemben.
 
4.990 Ft helyett
2.790 Ft