Kérjük válassz az alábbi ajánlatok közül

01_middle
middle_star_badge
15 %

Kerti napelemes kála világítás, amely könnyed, kecses és bájos. Egy szép kert nem létezhet mesés világítások nélkül! Egy gyönyörű kála ellenállhatatlan vágyat ébreszt hogy még az arra járó-kelők is percekig csodálják szépséges kertünk.

Nincs is jobb érzés, amikor nyáron hazamész és a virágok gyönyörű látványa fogad! Mit szólnál hozzá ha mostantól nem csak nappal de este is ez a felülmúlhatatlan látvány tárulna eléd? Hívd át a barátnőket, a családot, a szomszédokat és ámuljatok együtt a gyönyörű szép világításokban!

Vajon kihez menne át legszívesebben a család egy esti sütögetésre, összejövetelre? Hát naná hogy hozzád! Hiszen ennek a látványnak senki sem tud ellenállni!

Kerti napelemes kála világítás tulajdonságai:

  • napelemes kála világítás 3 db virágfejjel
  • 3 Ledes
  • napelemes
  • IP44-es kültéri, teljesen vízálló kialakítás
  • mérete: 75 cm
 
7.990 Ft helyett
6.790 Ft
02_middle
middle_star_badge
25 %

Kerti napelemes LED világítás tulipán lámpa. A tulipán lámpa amorf napelemmel rendelkezik, biztosítva hogy kerted a legszebb fényáradatba tündököljön! A napelem 1 db újratölthető gomb elemmel rendelkezik. A benne található LED világítás üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően.

Kerti napelemes LED világítás tulipán lámpa ellenállhatatlan kültéri hangulatot varázsol kertedbe! Olyan pazar látványt kapunk, ami még borús napokon is mosolyt csal majd az arcunkra!

A kerti napelemes LED tulipán világítás 4 különböző színben gyönyörködteti tulajdonosát: narancssárga, kék, rózsaszín, sárga

A csomag tartalma:

  • 6 db Kerti napelemes LED világítás tulipán lámpa (megjegyzésbe írd bele milyet szeretnél!)
  • 1 db újratölthető gomb elem
 
9.990 Ft helyett
7.490 Ft
03_middle
middle_star_badge
20 %

2 db kerti napelemes LED fáklya lámpa világítás meleg fehér színben. Ez az elbűvölő kerti világítás a fáklya lobogását imitálja, biztosítva hogy a kerted a legszebb fényáradatba tündököljön! Napelemmel rendelkezik, így a napsütéses órákban könnyedén feltöltődik. Üzemideje körülbelül 8 óra, a napfény erősségétől függően. A lámpa mérete: 78 cm * 9,7 cm.

A 2 darab kerti napelemes LED fáklya lámpa világítás vízálló kialakításának köszönhetően tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. A fáklya lámpa ellenállhatatlan kültéri hangulatot varázsol a kertedbe! A meleg fehér LED-nek köszönhetően pedig olyan pazar színvilágot kapunk, ami még borús napokon is mosolyt csal majd az arcunkra!

Ez az a lámpa, ami után minden szomszéd sóvárogni fog! Zsebeld be az elismerő pillantásokat!

 
14.990 Ft helyett
11.990 Ft