Készüljön BLAUMANN hőálló üvegedényekben a családi lakoma! Ha még nincs a készletedben legalább egy hőálló üvegtál vagy tepsi, itt az ideje, hogy beszerezz néhányat! Válogass kínálatunkból, akár 45% kedvezménnyel!
- Anyag: Boroszilikát üveg
- Hőállósága: -30-400°C
- Sütőben és mikróban használható
- Sütésre, tárolásra és felszolgálásra kitűnően alkalmas
- Hűtőben, fagyasztóban tárolható
- Mosogatógépben mosható
- Nem hagy foltot, nem tartja az élelmiszer szagokat
- Nem vetemedik és nem rozsdásodik
- Kadmium és ólom mentes
Egy BLAUMANN hőálló üvegtál kiváló rakott ételek, húsok illetve sütemények készítésére is. A háziasszonyok kedvencévé persze nem pusztán emiatt vált, hanem azért is, mert tálaláskor rendkívül esztétikus látványt nyújt a fém edényekkel ellentétben.
A hőálló üvegedényeket egyébként mindenféle sütőben lehet használni, főzőlapon, illetve kerámia lapon is (de csak azon a főzőlapon, amelyik nagyobb a tál aljánál).
Egyik legjobb tulajdonságuk, hogy remekül tartják a hőt: jobban, mint az alumínium, vagy a vastag zománcozott edények. Lassan melegszenek fel, de lassan is hűlnek le.
Néhány jó tanács a hőálló üvegedényekkel kapcsolatban:
- A hőálló üvegedények sokkal érzékenyebbek a hirtelen lehűtésre, mint a felmelegítésre. Ne tedd üresen a hőálló edényt a hőforrásra, a forró edénybe soha ne önts hideg folyadékot, és ne tedd hideg fém vagy nedves felületre, mert elrepedhet.
- A hőálló üvegedényeket lehűlt állapotban kell tisztítani. Gondos tisztítás mellett a hőálló üvegedények megőrzik újszerű állapotukat, áttetsző fényüket.
- Jó, ha az edény és a sütőtér mérete, alakja összhangban van.
A BLAUMANN hőálló üvegedények roppant praktikus konyhai eszközök, egyben népszerű ajándéktárgyak a rokonság nőtagjai számára!
Süss velem!