x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához. További információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
x

Problémákat tapasztalsz a Facebook bejelentkezéssel? Segítünk a blogon.

2015.05.22. 13:15
001_large
21 %

Bővebben a "Nature Cookta Himalája só - 1 kg" ajánlatról

Az „élet sójaként” emlegetett Himalája só tökéletes kristályszerkezettel és egyedülálló színválasztékkal rendelkezik. Nálunk most 1kg-os sötét rózsaszín Himalája sót vásárolhatsz 590 Ft-ért!

  • A Nature Cookta Himalája kristálysó az asztali, tisztított sóval ellentétben számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz
  • Hozzáadott adalékanyagokat egyáltalán nem rejt magában
  • A luxuscikknek számító értékes kincset a mai napig kézzel bányásszák, mindenfajta ipari beavatkozástól és káros környezeti hatástól védetten
  • Főzésre és sütésre kiválóan alkalmas, mivel egészségesebbé teszi az ételt, amit számos tudós és szakács is igazolt
  • Haználható a szépségápolásban is: sófürdő, lábfürdő, bőrradír

A Himalája só a történelemben

Minden civilizáció használta és használja a sót. Már az egyiptomiaknál, a görögöknél és a rómaiaknál is a vallási rítusok része volt. A só volt a legelső árucikkek egyike, amivel kereskedni kezdtek az emberek. Elnevezése a latin eredetű, „sal” szóból származik.
A római légiósok ,,Salariumnak” nevezték, mikor megkapták a zsoldjukat. Még ma is ,,Salut” kifejezést használják a déliek, ha egymás egészségére koccintanak. Ennek a kincsnek istennője is volt, Salus, tőle várták a jólétet és az egészséget.
A Himalája só keletkezése megközelítőleg 200 millió évvel ezelőttre tehető. Miután a Nap elpárologtatta az Ősóceánt, az elkülönülő öblökben teljesen tiszta kristálysó maradt hátra. Ezek a sószigetek a Himalája- hegység keletkezésekor a föld mélyére kerültek, ahol a nagy nyomás hatására összepréselődtek. A bányászata során szétválogatják, napon szárítják és szín szerint szortírozzák a sókristályokat.

Himalája só a konyhában

A sötét rózsaszín Nature Cookta Himalája só természetes ételízesítő, kiválóan felhasználható a reform konyha alapanyagaként. Ha egy csipetnyi sót teszünk a forrásban lévő vízbe, lerövidíthetjük a főzési időt. A gyümölcsök barnulását is megelőzhetjük besózással. Közvetlenül a tálalás előtt ajánlott használni a Himalája sót, hogy azok frissek és ropogósak maradjanak. Apró trükkökre is felhasználhatjuk ezt a különleges sót a konyhában. A tojást főzzük, a diót pedig áztassuk sós vízben, hogy a héjától könnyebben megváljon.

  • A terméket száraz helyen tárold és olyan anyagoktól távol, amelyektől idegen szagot vehet át, mert károsan befolyásolhatják minőségét.
  • A Himalája kristálysó fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
  • A rózsaszín Himalája só NaCl tartalma:~98%
  • Tartalma: 100% Himalája só
  • Származási hely: Pakisztán

Sózz velem!

Fontos tudnivalók
A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 8. munkanaptól, 30 napon keresztül váltható be.
Információk a beváltásról

Házhoz szállítás esetén a kuponnal további teendőd nincs, a vásárlástól számítva 10 munkanapon belül kézhez kapod a terméket. A szállítás költsége 890 Ft.

Személyes átvétel esetén a kinyomtatott kupont vidd magaddal!
Cím: Veddvelem.hu, 1054 Budapest, Honvéd utca 8.

Kérjük, válassz!
01_middle
21 %
 
750 Ft helyett
590 Ft
Lejárt :(