Kézműves lekvárok egyedi ízekben a Katicás Farmról – A nyírfacukorral, eritrittel vagy sztíviával készülő házi lekvárokat cukorbetegek, és a paleo táplálkozás hívei is fogyaszthatják.
- kézműves magyar termékek
- CUKORMENTESEK
- 80-100% GYÜMÖLCSTARTALOMMAL
- egyedi ízekben készülnek
- igényes csomagolásban, kétnyelvű címkével
- egészséges: fogyókúrázók, cukorbetegek is fogyaszthatják
- 214 ml-es kiszerelés
- kis széria
- PALEO LEKVÁROK
Gondoskodj róla, hogy a sok színezett, adalékanyagokat tartalmazó lekvár helyett családod minőségi finomságokat fogyasszon! Az üzletek polcain sorakozó kétes minőségű termékek helyett válaszd a különleges, őstermelői lekvárokat, melyeket most 25% kedvezménnyel megrendelhetsz!
Választható ízek:
- Málnalekvár – eritrittel
- Őszibaracklekvár
- Meggylekvár – sztíviával
- Kardamonos – Étcsokis Szilvalekvár
- Cseresznyelekvár – nyírfacukorral
“A Katicás Farm most még csak egy kert, egy álom kezdete, ami az idő és a belé fektetett szeretet és munka eredményeként fog fokozatosan bővülni és megvalósulni.
A kertet magyar néphitünk Boldogasszonyának oltalmába ajánljuk, hogy gyümölcse áldás legyen mindazok számára, akik fogyasztják és termesztik.
2011-ben kezdtük el a kertünkben termett gyümölcsökből, az édesanyánktól tanult hagyományos módon, üstben, és piros zománcos fazékban cukormentes lekvárkülönlegességeinket készíteni. Ezeket a házi lekvárokat kínáljunk szeretettel. Kézműves lekvárjaink készítésénél új ízeket teremtve ötvözzük a tradíciót a saját elgondolásainkkal. A natúr változatok mellett, lekvárjaink édességét nyírfacukorral, eritrittel és mézzel fokozzuk. 80-100% gyümölcstartalmú lekvárjaink ízesítésére gyümölcsökön túl, helyi termelői mézet, ehető virágokat, fűszernövényeket használunk.”
Az őstermelői lekvárok készítése során nem használnak mesterséges anyagot, természetes-, vagy “természetazonos” színezéket. Biztos lehetsz benne, hogy ami a kenyérre vagy palacsintára kerül, az garantáltan első osztályú alapanyagokból készülő vitamindús, ízletes nyalánkság!
Ízleld velem!