A pálinka élvezeti értékét négy dolog határozza meg döntően. A legalapvetőbb hatást az alapanyag gyakorolja a végtermék, az ízes és illatos pálinka természetére, de az évszázados és modern cefrézési, főzési és érlelési technikák, technológiák alkalmazásával a főzőmester tudásának befolyása sem lebecsülendő.
A pálinka köré épült mítosz, marketing és a fogyasztás körülményei, kultúrája társadalmi szintre emeli e nemes ital élvezetét. A SPIRITUS PRIMUS-nál hisznek abban, hogy az erről az első három tényezőről való ismeret, tudás az, ami csodálatossá és érthetővé teszi a pálinka világát. Pillantsunk be a pálinka készítésének műhelytitkaiba és lebbentsük fel a pálinka kultúrájának fátylát szakszerű vezetés mellett. A ház diplomás főzőmestere mindenre válaszol, amit eddig meg sem mertünk kérdezni. Töltsünk el egy kellemes órát barátainkkal és pálinkáinkkal, vagy lepjük meg szeretteinket a pálinkáról való tudással! A 6 gyümölcs- és törkölypálinka (2-2 cl) kóstolását, a professzionális bírálatok tapasztalatai alapján kifejlesztett KORTY-ABROSZ grafikus bírálati lap is segíti. A közel egyórás kóstolást finom snack falatkák és ásványvíz fogyasztása könnyíti meg. A 3000 Ft/fős kóstolót mostani akciónk keretében 1500 Ft-ért kínáljuk!