Ti kértétek, mi elhoztuk nektek! A korábbi cider ajánlatunkban sokan jeleztétek, hogy készítsünk egy cider válogatást, így lehetőség lenne több cider típus megkóstolására. Mostani cider válogatásunkat az Észak Angliai Bradfords városának híres chipsei, a Seabrooks Crips garnélás és tengeri sós változataival egészítettük ki, hogy tovább fokozzuk az élményt.
A Magners egy igazi újítónak számít, ugyanis elsőként ismertette meg a világgal, hogy milyen egy 100%-ban körtéből készült cider, vagy ebben az értelmezésben a körtebor. A siker kikövezett útján haladva most hozzánk is eljutott a körte palackba zárt csodálatos íze, a Magners kiadásában is. A megszokott kiváló minőségű termék körtéből készül, amit így már nem cidernek, hanem perrynek hívnak, mi pedig almabor helyett nevezhetjük körtebornak. Az üvegbe zárt egy pintnyi (568ml) tökély, kimondottan csak körtét tartalmaz, így a végeredmény, mintha körtébe harapnánk.És az érzés két üveg erejéig élvezhetjük.
A belga Stassen a legújabb arany ciderek kifejlesztői, mellyel a legmagasabb minőséget képviselik. Többek között ők fejlesztették ki és a mai napig ők gyártják a Strongbow Gold terméket is, de idén útjára engedték saját márkájukat, amely a Stassen Over Ice nevet viseli.
A Stassen Over Ice Pear egy igazi harmóniadús, szalmasárga színű prémium körtbeor, amiből kettő darab 330ml-es üveget találunk cider válogatás csomagunkban. Az első korty után kellemes vanílla uralja a közép szájpadot, majd az íz egy igazán kellemes gyümölcsös körte kivitelben zárul. Az érett körte és a vanília ízt a lágy virágillat teszi különlegessé, amihez szép savtartalom is párosul. Egy valóban kiváló Perry-vel van dolgunk.
A megszokott belga minőségben alkották meg az Over Ice termékcsoport almás tagját is, amely kellőképpen magas, 5,4%-os alkoholtartalmával, de emellett is gyümölcsös ízével kimagaslik a termékek közül. Az Over Ice Apple egy üdítően friss alma cider, amely 100%-ban gyümölcsből készült, hozzáadott cukor, mesterséges tartósítószer és színezék nélkül, csakúgy mint körtés testvére. A fogyasztásukat sok jégre töltve ajánljuk, mivel minden almabor így nyeri el az optimális szénsavasságot és a rendkívül népszerű ízvilágot.