Bővebben a "Hajregenerálás" ajánlatról

ÚJDONSÁG! L’Oréal Steampod hajszerkezet újraépítő kezelés a gőz segítségével 8.000 Ft helyett most csak 3.990 Ft-os áron!

Hiába a sok balzsam és hajápoló, frizurád erőtlen és fénytelen? Nyáron megviseli és kiszárítja az erős napsugárzás? Ha ragyogó, egészségtől fénylő hajra vágysz, mi most segítünk ezt megvalósítani! Hogyan? A L’Oréal Professionnel első, saját fejlesztésű eszközével, a L’Oréal Steampoddal. A készülék segítségével a keratint tartalmazó ápoló anyagokat egészen a hajszálaid szívébe juttatják be!

Először történik meg a hajaddal, hogy a hajvasalás nemhogy nem roncsolja a hajszálaid, de épp ellenkezőleg: segítségével ismét ragyogóak és élettel telik lesznek! A Pro-Keratin összetevő beépül a hajszálba és ott kifejti regeneráló hatását. Segít, hogy a hajszál szerkezetében megerősödjön és visszanyerje ellenálló képességét.

Mielőtt levágatnád hajadat, mert meguntad a száraz, élettelen fürtöket, próbáld ki ezt az eljárást! A hajszerkezet újraépítő kezelést most fél áron igénybe veheted!

Regenerálj velem!

Fontos tudnivalók

A kupon beváltásához időpont egyeztetés szükséges!

A kupon érvényessége
A vásárlástól számított 1. munkanaptól, 35 napon keresztül váltható be.
Információk a beváltásról

Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel időpont egyeztetéssel kapcsolatban. A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre!

Kérdéseddel fordulj Partnerünkhöz.

Telefon: 06 20 975 7617
Email: galhenri@gmail.com

Partnerünk

Cím: 1036 Budapest
Bécsi út 85.

Email cím: info@henihair.hu

Telefonszám: 06209757617

Weboldal:
www.henihair.hu/

 
Veddvelem ár
3.990.- Ft
8.000.- Ft helyett
 
Lefaragtuk az árát!
 
Vv_quantity_100
7 vásárló
 
LEJÁRT

Kérdésed lenne?

Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.

A legtöbb kérdésre egyébként választ kaphatsz a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon is.

Használod már a Veddvelem mobil alkalmazást?

Telepítsd iPhone-odra vagy Androidos készülékedre és biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról!

App_store_50 Googleplay_50