Bővebben a "Hangverseny" ajánlatról

Ha szereted a komolyzenét, vagy valamelyik családtagod rajong érte, akkor ott a helyetek az Óbudai Danubia Zenekar október 17-i hangversenyét a Nemzeti Színházban!

Mostani ajánlatunkkal a kulturálódni vágyóknak, ezen belül is a komolyzene kedvelőinek szeretnénk kedveskedni egy csodálatos szeptemberi program lehetőségével. A nagy sikerre való tekintettel immár harmadik alkalommal vásárolhatsz nálunk kedvezményesen jegyeket az Óbudai Danubia Zenekar koncertjére, melyre rövidesen ismét a Nemzeti Színház keretein belül kerül sor.

A repertoár:

  • Veress Sándor: Négy erdélyi tánc
  • Bartók Béla: Tánc-szvit
  • Kodály Zoltán: Galántai táncok
  • Dohnányi Ernő: Ruralia Hungarica

A zenekarról:

Az Óbudai Danubia Zenekar 2001-ben elnyerte és három évig birtokolta a megtisztelő Nemzeti Ifjúsági Zenekar címet és rendszeresen kap külföldi meghívásokat is. Több alkalommal adott koncertet Spanyolországban, Németországban, Franciaországban és Olaszországban. Visszajáró résztvevője a ludwigsburgi, a milánói, a hannoveri és a zürichi zenei fesztiváloknak, valamint a Berlinben megrendezésre kerülő Young Euro Classic fesztivál programján is rendszeresen szerepel az együttes. 2007-ben a Schleswig-Holstein Fesztivál vendégeként képviselte Magyarországot.

Ne hagyjátok ki ti sem ezt a csodás hangversenyt, hisz velünk most akár 800 Ft-ért hozzájuthattok a jegyekhez, amiket 3 kategóriában is meg lehet vásárolni! Koronázd meg a szeptembered ezzel a hangversennyel és lepd meg ismerőseidet is 1-1 jeggyel!

Kulturálódj velem!

Fontos tudnivalók

Határon túli színművészek közreműködésével!

Vezényel: Hámori Máté

Helyszín:

Időpont:

  • 2013 október 17. 19 óra
A kupon érvényessége
2013.10.17.
Információk a beváltásról

A jegyek átvétele/lefoglalása a koncert helyszínén történik, az előadást megelőző 1 órában vagy egyeztetés alapján az Óbudai Danubia Zenekar Szervező Irodájában. 1065 Budapest, Liszt Ferenc tér 5.

Az ülőhelyek kiválasztása éredekében javasoljuk, hogy a vásárlást követően vegyék fel a kapcsolatot a Zenekarral!

Telefon: 06-1-373-0228

Partnerünk

Cím: 1036 Budapest
Kiskorona u. 7.

Email cím: info@odz.hu

Telefonszám: 0613730228

Kérjük válassz!
Termek_01_middle
40 %
Termek_02_middle
45 %
 
Veddvelem ár akár
800.- Ft
1.500.- Ft helyett
 
Lefaragtuk az árát!
 
Vv_quantity_100
59 vásárló
 
LEJÁRT

Kérdésed lenne?

Hívj minket a +36 30 454 0062-es számon vagy írj a legenyseg@veddvelem.hu email címre. Folyamatosan készen állunk arra, hogy bármilyen problémát a lehető leggyorsabban megoldjunk.

A legtöbb kérdésre egyébként választ kaphatsz a Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon is.

Használod már a Veddvelem mobil alkalmazást?

Telepítsd iPhone-odra vagy Androidos készülékedre és biztosan nem maradsz le a legjobb ajánlatokról!

App_store_50 Googleplay_50