Szeretnél egészséges ételeket készíteni? Talán már az ünnepi menüsoron gondolkodsz? Ajánlatunknak köszönhetően saját kezűleg készítheted el a hozzávaló fűszereket, illetve fűszerkeverékeket! Vegyél részt a Parajdi Sópince workshopján december 16-án vagy 17-én, és igazi kézműves fűszerekkel térhetsz haza!
- A háztartásunkban tíz leggyakrabban használt fűszer közül három elkészítésére van lehetőség
- A fűszert mindenki saját maga készítheti el és haza is viheti
- A bio alapanyagokat és az elkészítés minden kellékét a Sópince biztosítja
- Egy fűszercsomag 40 – 150 g között van
- Workshop időpontok: választás szerint, szerda esténként 7-9 óra között
- Kiscsoportos foglalkozás
- Külön kérésre díszüvegekbe is lehet csomagolni a fűszereket (a készlet és az árak a helyszínen megismerhetőek)
- A fűszeriskola egyben egy kétórás sóterápia is, hisz közben magadba szippanthatod a kristálytiszta levegőt.
Neked csak azt kell eldöntened, hogy milyen típusú ételeket szeretnél készíteni. A minőségi, válogatott bio alapanyagok kiemelik, és teljesebbé teszik az ételek ízét!
Elkészíthető fűszerek:
- ételízesítő
- levesfűszer
- sültek fűszerei
- zöldségek fűszerei
- szárított zöldségkeverék
- hasábburgonya fűszersó
- fűszervajsó
- fokhagymás fűszersó
- hagymás fűszersó
- füstöltsó
A keverékeket az alapanyagokból a helyszínen mindenki saját elképzelése szerint készítheti el, majd saját maga csomagolja és a végén címkézi. Az elkészült termékeket akár karácsonyra ajándékozni is lehet olyanok részére, akiknek érték a kézműves bio fűszer.
Fűszerezz velem!