x

Nyitvatartás és elérhetőség változás 2021.01.01-től Részletek a blogon...

2021.01.05. 12:26
x

A kialakult helyzet miatt átmenetileg csak házhoz szállítással vásárolhatóak termékeink. Részletek a blogon.

2020.03.16. 17:18
x

A Facebook bejelentkezés átmenetileg nem működik. Az elfelejtett jelszó funkció használatát javasoljuk. Bővebben ->

2018.12.07. 15:23
x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához.

ÉrtemTovábbi információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Ajanlat_01_large
middle_star_badge
45 %

Bővebben a "BEJGLI VARIÁCIÓK TANFOLYAM 12.03-án a Bourbon Konyhában" ajánlatról

Az ünnepek közeledtével egy nem mindennapi workshoppal készültünk, melyet a kezdő és a haladó ‘konyhatündéreknek’ is ajánlunk – ‘BEJGLI VARIÁCIÓK TANFOLYAM’ a Bourbon kreatív élmény konyha jóvoltából, a XIV. kerületben!

  • Oktató: Theisz István mestercukrász
  • Készíteni fogtok mákos, diós és gesztenyés bejglit is
  • Az elkészült süteményeket mindenki hazaviheti!!!
  • Időpont: december 3. 11:00 és 17:00
  • A tanfolyam 4 órás
  • Kiscsoportos, a létszám max. 10 fő
  • Az alapanyagokról a Bourbon Konyha gondoskodik

A bejgli (kalács) egy tradicionális magyar karácsonyi, dióval, vagy mákkal újabban gesztenyével, meggyel és aszalt szilvával töltött édesség. A népi hiedelem szerint a diót rontás ellen kell enni, a mák pedig bőséget hoz a házhoz.

A bejgli készítése nem nehéz feladat, bár sokan tartunk tőle egy-két félresikerült sütés után. Megvásárolhatjuk a boltban is, de a karácsonyi asztalon sokkal jobban mutat a saját készítésű sütemény, és ízletesebb is, ha a szívünket-lelkünket beleadjuk, na meg ha bevetünk néhány hasznos praktikát. Theisz István mestercukrász ebben lesz nagy segítségünkre!

A bejgli tésztájához a legtöbb recept szerint liszt, tojás, cukor, tej – esetleg tejszín vagy tejföl, vaj és élesztő szükséges. A lényeg az, hogy rugalmas, jó állagú tészta legyen az eredmény. A tészta mellett rendkívül fontos a bejgli tölteléke is. A töltelék készítésénél az íz mellett az állagra is nagyon oda kell figyelni, mert a gyakori bejgli-balesetek egyik fő oka a túl sok és túl laza szerkezetű töltelék.

Ha részt veszel a gyorstalpaló tanfolyamon, karácsonykor családod és vendégeid elé varázsolhatod mesés, saját kezűleg készített bejglijeidet! Garantáltan megnyalják mind a tíz ujjukat!

Tanuld velem!

Fontos tudnivalók
A kupon érvényessége
2014.12.03.
Információk a beváltásról

Vásárlásod után vedd fel a kapcsolatot Partnerünkkel! A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre!

Partnerünk

Cím: 1148 Budapest
Fogarasi út 45-51. II.emelet ( A CBA épületében! BEJÁRAT az épület mögött!)

Email cím: info@bourbonkonyha.hu

Telefonszám: 06307482010

Weboldal:
bourbonkonyha.hu

Kérjük, válassz! (Az azonnal átvehető termékek a * -al jelölt csoportokban vannak)