x

Ez a honlap cookie-kat használ. A cookie-k elfogadásával kényelmesebbé teheted a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulásodat adod a cookie-k használatához. További információkat ide kattintva olvashatsz.

2015.10.16. 19:45
Ajanlat_01_v2_large
middle_star_badge
50 %

Bővebben a "Pálinkafőzés elméleti és gyakorlati képzés." ajánlatról

Eljött az idő, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva Te is lefőzhesd Magyaroszág hungarikummá vált büszkeségét, a minőségi házi pálinkát. Partnerünknek köszönhetően fél áron megtanulhatod a házi pálinkafőzés elméleti és gyakorlati tudnivalóit, praktikáit 1 nap alatt!

„ A pálinka, mint hungarikum önmagában testesíti meg a magyarok tehetségét és ösztönös maximalizmusát azzal, hogy tökéletesítette a világ számára a gyümölcspárlatot.” /Palinkafozes.com/
Ha elmúltál 18 éves és rendelkezel saját desztilláló berendezéssel és gyümölccsel, úgy az egynapos képzéssel el tudod sajátítani a pálinkafőzés alapjait, vagy tökéletesítheted meglévő tudásodat.

Az oktatást azoknak ajánljuk:

  • akik a gyakorlati praktikákra kíváncsiak és nincs idejük hónapokat tölteni a képzéssel,
  • akikben már érlelődik a gondolat, hogy saját párlatot állítsanak elő,
  • akiknek már van gyakorlati tapasztalatuk, de nem elégedettek,
  • akik az egyszerű és érthető szemléltetést részesítik előnyben,
  • akik a minőségi párlat előállításának a hívei,
  • akik a hagyományos kisüsti főzők mellett nyitottak az új generációs egylépcsős főzők használatára is.

A képzés ideje alatt bemutatnak egy cefréről alszeszre főzést és egy alszeszről pálinkára finomítást.

Ebben a folyamatban haladnak lépésről lépésre, illusztrálva:

  • a főzőkészülék optimális beállításait,
  • a helyes töltési mennyiséget,
  • az alszesz megfelelő leválasztását,
  • a finomítás alkalmával az elő és utópárlat szakszerű elválasztását a középpárlattól,
  • a pálinka szeszfokának beállítását,
  • a párlat életútját a lefőzés után, mely óriási jelentőséggel bír a minőség szempontjából.

Elméleti oktatás:
A főzési holtidőkben elméleti ismereteket prezentálnak projektor segítségével 45 perces órák keretében, miközben a teremben lévő főző készülékek megfigyelése folyamatos. Az elméleti oktatásban az alapanyag ismeret, gyümölcs feldolgozása, cefrekezelés, alkoholos erjedés mellett kitérnek a különböző pálinkafőző berendezések ismeretére, azok ideális kiválasztására, üzemeltetésére, tisztítására, illetve a törvényben előírt, magánfőzésre vonatkozó szabályok tisztázására.
A lefőzések végeztével kóstolásra van lehetőség azok részére, akik nem autóval érkeznek.

Használd ki a lehetőséget, hisz most fél áron, 30.000 Ft helyett 15.000 Ft-ért részt vehetsz az oktatáson, vagy lepd meg vele valamelyik ismerősödet, akit komolyabban érdekel a pálinkafőzés ‘tudománya’!

Pálinkázz velem!

Fontos tudnivalók
  • A képzés időpontja: 2013. 02. 02. Szombaton 10-től 17-ig.
  • Helyszín: Budapest (Bővebben érdeklődj Partnerünktől)
A kupon érvényessége
2013.02.02.
Információk a beváltásról

A kinyomtatott kupont vidd magaddal!

A képzés helyét a partnerünk a kurzus létszámától függően határozza meg, ezért a kampány lezárultát követően (január 25-től) vedd fel vele a kapcsolatot!

  • Telefon: 06 30 522 1099
  • Email: info@palinkafozes.com

Részletes leírás

Partnerünk

Cím: 1164 Budapest
Vidámvásár utca 143.

Email cím: info@palinkafozes.com

Telefonszám: 06305221099

Nyitvatartási idő:

H-P: 8-16:30 óra

Kérjük, válassz!